Jump to content


Help Topic: Σύνδεση και Αποσύνδεση.


Εάν έχετε επιλέξει να μην αποθηκεύσετε τα στοιχεία πρόσβασης σας στα cookies, ή έχετε πρόσβαση στη σελίδα από έναν άλλο υπολογιστή, θα πρέπει να συνδεθείτε στη σελίδα ώστε να έχετε πρόσβαση στο προσωπικό προφίλ σας και να δημοσιεύσετε με το καταχωρημένο όνομά σας.

Όταν συνδέεστε, έχετε την επιλογή για να σώσετε τα cookies που θα σας συνδέσουν αυτόματα όταν επιστρέψετε.

Μην χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή για την ασφάλεια σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κρύψετε όνομά σας ώστε να μην εμφανιστεί στον κατάλογο ενεργών χρηστών.

Για να αποσυνδεθείτε απλά πατήστε στο "αποσύνδεση" που εμφανίζετε όταν συνδέεστε.

Εάν διαπιστώνετε ότι δεν αποσυνδέεστε, μπορεί να πρέπει να αφαιρέσετε με το χέρι τα cookies σας.

Δείτε το αρχείο βοήθειας "cookies" για περισσότερες πληροφορίες